rallysport vila racing logo
4 3 19

12 R5 wagens en 5x Porsche 997 GT3 - Voorlopige deelnemerslijst - Spa Rally

 
12 R5 wagens en 5x Porsche 997 GT3 - Voorlopige deelnemerslijst - Spa Rally  
 

Over 11 dagen krijgen we al de 2de manche van het Belgisch kampioenschap rally voorgeschoteld. De voorlopige deelnemerslijst krijgt stillaan vorm en zijn 'bijna' alle tenoren aanwezig om er een waar spektakelstuk van te maken. 

Vincent Verschueren liet eerder al weten dat deze wedstrijd niet in zijn agenda gepland staat, ook Sebastien Bedoret laat deze wedstrijd links liggen. Maar geen nood, aan kwaliteit zal er geen gebrek zijn, integendeel... 

Patrick Snijers die nog een stevige schuiver maakte in de Haspengouw rally staat alvast op de voorlopige deelnemerslijst en ook Cedric Cherain zou van de partij zijn. Met welke wagen dit wordt is nog niet helemaal duidelijk want de Polo R5 van THX racing is verhuurd aan Nicolas Ciamin, die in datzelfde weekend de Rally van Touquet zal rijden in Noord Frankrijk. 

R5 deelnemers

 1. Kris Princen -  Polo R5
 2. Patrick Snijers - Polo R5
 3. Cedric Cherain - ? 
 4. Vincent Pregardien - Fabia R5
 5. Philip Cracco - Fiesta R5
 6. Pieter-Jan Michiel Cracco - Fiesta R5
 7. Cedric de Cecco - Fabia R5
 8. Ghislain de Mevius - Fabia R5
 9. Guillaume de Mevius - C3 R5
 10. Adrian Fernemont - Fabia R5
 11. Amoury Molle - Fabia R5
 12. Joachim Waegemans - Peugeot 208 T16

In de Rally van Haspengouw moesten we nog tevreden zijn met 1 Porsche 996 GT3, Robby Moers, maar in Spa krijgen we toch een handvol Porsche's aan de start. Francis Lejeune, Romain Delhez, Pascal Gaban, John Wartique en Fred Boucy tekenen present met een Porsche 997 GT3. 

Het aantal inschrijvingen in het nationale gedeelte staat momenteel 'maar' op 45 teams, dan doet het criterium kampioenschap het toch beter op vlak van inschrijvingen, de teller staat daar op 49 ingeschreven teams. 

Voorlopige deelnemerslijst nationaal / criterium

Wil je een voorbeschouwing, wedstrijdverslag of heb je nieuwe plannen te melden? Mail naar vincentlannoo@telenet.be
Wij zorgen voor een aangepast artikel op de website