rallysport vila racing logo
11 3 19

Sterke wedstrijd van Nick Toorre en Frank Verschoore in Rallysprint van Moorslede

 
Sterke wedstrijd van Nick Toorre en Frank Verschoore in Rallysprint van Moorslede  
 

Na de Rally van Haspengouw moesten er nog enkele problemen worden opgelost. Er moesten nieuwe wiellagers besteld worden en we hoopten dat deze op tijd geleverd werden, zo konden wij deze nog monteren naar aanleiding van de Rallysprint van Moorslede. Wij wilden hier graag van start gaan omdat deze in onze achtertuin verreden werd. 

Alles werd tijdig geleverd, ook het monteren verliep vlekkeloos en zelfs na een kleine testrit bleek alles in orde te zijn, totdat we ons wilden verplaatsen van de garage richting servicepark voor de technische controle op zaterdag. Opeens hadden we geen remmen meer en zo kregen we opnieuw stress, iets wat we nu net wilden vermijden voor deze wedstrijd. We kregen toch goedkeuring van de organisatie, waarvoor dank, en kregen alsnog de kans om het euvel zo snel mogelijk op te lossen. 

Na een helse zoektocht werden nog 2 nieuwe remschijven gevonden en een nieuwe remppomp, rond middernacht was de wagen eindelijk klaar en konden we hem in het gesloten wagenpark rijden.

Tijdens de eerste ronde werden we knap 2de bij de historics en wisten we een 11de tijd te noteren in het algemeen klassement. Er leek opnieuw geen vuiltje aan de lucht, maar tijdens het rijden naar de start voor onze 2de ronde kregen we opnieuw te maken met problemen aan de remmen. Gelukkig werd de 2de ronde geneutraliseerd en konden we terug richting servicepark. Alles werd ontlucht en daarmee leek alles terug opgelost te zijn. 

Tijdens de 4de ronde konden we nog de snelste tijd noteren bij de historics, weliswaar na cardan problemen bij Paul LIetaer. Dus al bij al een mooie afsluiter van een stresserende dag. We eindigen dan ook eervol 2de bij de historics en pakten een knappe 9de plaats in het algemeen klassement.

Alvast veel dank aan het serviceteam voor de bewezen diensten en zeker in dit hondenweer. Respect voor deze mannen.

De volgende afspraak zal normaal gezien de TAC rally worden, hopelijk eentje zonder stress voor de start van deze rally. 

Foto - Geert D Rallypics

Wil je een voorbeschouwing, wedstrijdverslag of heb je nieuwe plannen te melden? Mail naar vincentlannoo@telenet.be
Wij zorgen voor een aangepast artikel op de website