rallysport vila racing logo
12 3 19

Knalprestatie van Stijn Blanchard en Jeffrey Lamote - Rallysprint van Moorslede

 
Knalprestatie van Stijn Blanchard en Jeffrey Lamote - Rallysprint van Moorslede  
 

Wedstrijdverslag Stijn Blanchard en Jeffrey Lamote - Rallysprint van Moorslede

Vrijdag, één dag voordat de oranje Citroën Saxo richting technische controle moest, was de wagen net op tijd klaar om naar Moorslede te trekken. Dus veel tijd om de wagen nog eens te kunnen testen was er niet voor het duo Blanchard - Lamote.

"Zondagmorgen op weg naar de eerste ronde draaide de motor maar op 3 cillinders en was het vooral een zaak van de wagen aan de fnish te krijgen en zo snel mogelijk terug naar het servicepark te rijden. Dat de 2de proef geannuleerd werd speelde zo in ons voordeel. Het duo eindigde pas 63ste algemeen na de eerste proef en stonden ze 5de in klasse 2c.

Mica autosport, ons serviceteam, heeft zo voldoende tijd gehad om aan de wagen te werken en in optimale omstandigheden aan de start te krijgen voor de 3de en 4de ronde. 

We zijn letterlijk met het mes tussen de tanden vertrokken en we hebben echt twee keer een kanontijd neergezet. Tijdens de 3de proef werden we 21ste algemeen en waren we de snelste in onze klasse en ook in de 4de ronde klokten we af op een knappe 23ste plaats in het algemeen klassement en pakten we alsnog de overwinning in klasse 2c. We schoven dan ook op van een 63ste plaats naar een mooie 33ste plaats in het algemeen klassement.

We zijn dan ook super tevreden met deze sterke prestatie en uiteraard veel dank aan Mica Autosport voor de uitstekende service. Ook dank aan onze sponsors voor het vertrouwen!" Aldus Stijn

One team, one goal!

Tekst en info - Stijn Blanchard


 

Wil je een voorbeschouwing, wedstrijdverslag of heb je nieuwe plannen te melden? Mail naar vincentlannoo@telenet.be
Wij zorgen voor een aangepast artikel op de website